fbpx

Officiel åbning af den fysiske udstilling "Gennem Ild & Vand"

Godt 150 gæster deltog i åbningen på Københavns Rådhus, da Udsendt Af Danmarks udstilling åbnede den 7. februar 2019. 

Allan Kirk Jensen, Brigadechef
Brigadechef Allan Kirk Jensen under åbningstalen

Det summede af liv og spænding, da den længe ventede udstilling “Gennem Ild & Vand” åbnede. Med et ganske kort varsel fra den officielle bevilling Københavns Kommune om at være vært for åbningen til udstillingens premiere var det lykkedes at stable et godt program og en lang liste af prominente deltagere sammen. 

Teamet bag projektet er dybt taknemmelig for den opbakning, de har mødt hele vejen rundt fra kommune, forsvar, beredskab og deltagere i forhold til at få det hele til at klappe på dagen. 

Dagens program blev åbnet af formanden for Folk & Sikkerhed, Peter Michael Andersen, som blev efterfulgt af dagens tre talere: Carl Christian Ebbesen, DF, medlem af Borgerrepræsentationen v. Københavns Kommune, Brigadechef Allan Kirk Jensen, Beredskabsstyrelsen og ikke mindst den ganske nytiltrådte chef for Hærkommandoen, generalmajor Kenneth Pedersen. 

Efter afsløringen af udstillingen havde gæsterne mulighed for at prøve VR-briller og opleve de 360-graders oplevelser, som er lavet med udsendte til Irak og Estland samt et træningsevent med Jægerkorspet og Frømandskorpset. 

Og midt mellem udstillingens vægge var der mulighed for at teste det kommende brætspil “Gennem Ild & Vand”, der kobler sig til alle Danmarks missioner og et nyudviklet undervisningsmateriale rettet mod folkeskolens ældste klasser.

Vil du vide mere om undervisning og spil, kan du læse mere her. 

 

Del fortællingen med dit netværk

Hør de udsendtes fortællinger

Hver dag i et år udgiver Udsendt Af Danmark en ny fortælling fortalt af de udsendte selv. Hør dem fortælle deres egen historie om det at være sendt ud til verdens brændpunkter. Den første fortælling blev lanceret d. 5. september 2018.

Oplev flere fortællinger

Modtag fortællingerne på email

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Læs vore cookie- og privatlivspolitik her.

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk