fbpx

Fra veteran til succesrig iværksætter

Anders Nielsen Muschlehouse

To unge mænd møder hinanden i forsvaret, tager på mission til Afghanistan på hold 15 i 2013. Her får de ideen om, at de skal stifte en virksomhed, Musclehouse. De to veteraner, Anders Kjærgård Nielsen og Emil Luther Jensen, når kun lige at lande i Danmark, inden de har etableret virksomheden. 

For godt fire måneder siden (februar 2022) tonede de frem i Løvens Hule sammen med deres forretningspartner Haris Bejtic. Her lander de en investering på 1,25 mio. kr. fra den private investor Christian Arnstedt. 

Det har ikke været en rejse uden bøvl og modgang. Både Emil og Anders har prøvet at glemme kroppen og hovedet, hvorfor de på skift har været en tur nede og bide i græsset. 

Vi har mødt den ene af de to stiftere til en snak om at være på mission, gå ned med stress, være iværksætter og lære at sige både stop og fra og holde fokus – ikke kun på opgaven.

Vi kommer ind på, hvordan det er at være udsendt, at fokusere på opgaven og glemme at mærke efter, hvad kroppen fortæller dig – og om at gå ned med stress, finde vejen tilbage og finde rutinerne til at skabe det gode liv i en travl hverdag som iværksætter. 

Du kan lytte til interviewet med Anders, hvor du normalt lytter til podcasts. 

 

Del fortællingen med dit netværk

Hør de udsendtes fortællinger

5. september 2018 blev den første personlige fortælling fra de udsendte selv offentliggjort. Siden har du kunne høre dem fortælle deres egen historie om det at være sendt ud til verdens brændpunkter. 

Modtag fortællingerne på email

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Læs vore cookie- og privatlivspolitik her.

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk