EXPO365

En mobil oplevelsesudstilling for oplysning og virtual reality-oplevelser

EXPO365 er Udsendt Af Danmarks mobile oplevelsesudstilling. Her kan du på tæt hold opleve historien fra de danske udsendelser siden 1948.

Historierne fra de mange udsendte bliver formidlet og udstillet i lys, lyd og billeder fra september 2018 til september 2019.

EXPO365 kommer landet rundt og besøger 20 danske kommuner. 

EXPO365 bliver fyldt med masser af fortællinger i lyd, billeder, radiomontager, tekst og Gopro-optagelser. Og helt nye Virtual Reality-optagelser lavet i samarbejde med Forsvaret. Klassisk udstillingsstrategi blandt med moderne fortælleteknik, så den udsendtes oplevelser kommer helt tæt på.

Omdrejningspunktet for EXPO365 er formidlingen af den lokale udsendtes historie. 

EXPO365 er ikke kun oplysning, men udgangspunkt for nye fællesskaber. På EXPO365 møder du den tidligere udsendte, byens lokale helt og de mange frivillige ildsjæle, der arbejder for at sætte fokus på Danmarks udsendte.

Oplevelser i EXPO365

Se - Høre - Røre - Gøre

Historisk udstilling

Få her et historisk og nærværende overblik over alle de danske udsendelser fortalt gennem personlige ejendele, breve, Sidste Viljer, uniformer, missionskort og taksigelser. Lyt til gamle optagelser og se nye interviews med og fra dem, der har været af sted.

Virtual Reality

I VR-containerne kan du komme helt tæt på de danske udsendelser. Udsendt Af Danmark viser helt enestående 360-graders optagelser til vands, til lands og i luften.

Træning

Kan du klare Forsvarets basiskrav? Lær de traditionelle øvelser, som er grundlaget for den populære cross-træning. Og prøv kræfter med den militære forhindringsbane i miniformat. Deltag i Camp365s landsdækkende Campetition.​