Bliv sponsor

Hjælp os med at sætte fokus på de mange, der har stillet op for fællesskabet rundt om i verdens brændpunkter.

Udsendt Af Danmark er skabt på privat initiativ. Vi er uafhængige af partipolitiske, offentlige eller private interesser. Derfor har vi brug for din støtte. Og virksomheden viser sit samfundsansvar (CSR) på den bedste og mest synlige måde. 

Sponsorat på

PEnge

      

Hver dag lancerer vi en ny fortælling fra de sidste 70 år. Sponsorer en lokal fortælling fra en udsendt fra jeres område, som vi vælger til jer.

I kan sponsorere en udsendt, I selv kender. Skriv her, hvem I har i tankerne og hvorfor netop denne udsendte fortjener at blive nævnt.

Vil I gøre noget ekstra for en bestemt mission? Nogle kræver én fortælling, andre op til ti. Lad os tale om, hvad I har i tankerne.

I kan sponsorere en hel uges fortællinger eksempelvis in forbindelse med et jubilæum. Vi sørger for omtale i de lokale medier, står for release-event i EXPO365 og koordinerer jeres deltagelse sammen de udsendte og lokale støtter af sagen. Skriv til os her med jeres ønsker.

Vil I sponsorere en bestemt dag, så er det muligt i de fleste tilfælde. Er det en tidligere udsendt medarbejder, der har fødselsdag eller et jubilæum i virksomheden. Kontakt os her og lad os tale om hvordan vi gør det bedst.

I kan også sponsorere en gruppe fra søværnet, hæren, luftvåbnet, politiet, beredskaberne, præster, plejepersonale, læger osv. Kontakt os med jeres ønsker.

SPONSOR FÅR

Synlighed

   

Beskrivelse på vej.

Beskrivelse på vej.

Beskrivelse på vej.

Beskrivelse på vej.

Beskrivelse på vej.

Beskrivelse på vej.

Sponsorat af

VARER & YDELSER

   

Vi søger en byggemarked-sponsor til ombygningen, bl.a. værktøj, malergrej, trævarer og lignende. Kontakt os her, hvis det passer i jeres CSR-strategi.

EXPO365 har brug for træningsudstyr til ca. 20 personer, herunder kettlebells, måtter, vægte, bokse, bolde og lignende. Det må meget gerne være brugt. Kontakt os her, hvis det passer i jeres CSR-strategi.

Vores ansatte, veteranerne og de frivillige skal bære en synlig og byggeteknisk lovlig uniform, som skal give pressen og de besøgende et samlet udtryk. Kontakt os her, hvis det passer i jeres CSR-strategi.

Udstillingen og vr-oplevelserne kræver udstillingsskærme og headsets. Vi søger en tech-sponsor, der kan tage dele eller hele entreprisen. Brug os til en enestående branding-aktivitet rundt i hele landet. Kontakt os her, hvis det passer i jeres CSR-strategi.

EXPO365 har brug for caféborde, stole og lamper til indretning af caféen og klasseværelset. Måske har I noget fedt stående, der ikke behøver at være nyt. Kontakt os her, hvis det passer i jeres CSR-strategi.

EXPO365 bliver kun bedre af at andre bygger videre på idéen. Har I en gadget, teknologi eller lignende, så Kontakt os her, hvis det passer i jeres CSR-strategi.

Kender I en udsendt i gerne vil sponsorere er det muligt. Vi sætter jer i forbindelse med den udsendte og laver en pressemeddelelse.